Kişiye Özel Randevu

Kişiye özel randevu sistemimiz ile sadece size ait olan saatler içerisinde Rabia Yalçın Showroom’da sizi ağırlıyoruz. Randevu saatiniz boyunca stiliniz, giymeyi arzuladığınız kıyafetler ve koleksiyonlarımız hakkında bilgi veriyoruz.

Gelinlik Tasarımı

Yıllarca hayalini kurduğunuz günün en özel kıyafeti olan gelinliğiniz için hayal ettiğiniz fikri tasarımlarımız ve stillerimizde buluşturuyoruz. Gelinlik tasarımı hakkında detaylı bilgi almak için iletişim sayfasından randevu alabilirsiniz.

Müşteri Desteği

Rabia Yalçın özel tasarım veya R4 markasına ait satın aldığınız kıyafetler için daha sonrasında müşteri ilişkileri departmanımızdan telefon üzerinden veya randevu oluşturduktan sonra showrooma gelerek destek alabilirsiniz.

Showroom Etkinlikleri

Sadece Rabia Yalçın müşterilerine özel olarak gerçekleştirilecek söyleşi, seminer ve özel etkinliklerimizde bulunma şansını yakalayın. Gerçekleşecek olan etkinliklerimizden haberdar olmak için sosyal medya hesaplarımızı takip edebilirsiniz.

Stil Danışmanlığı

Kişiye özel olarak verdiğimiz stil danışmanlığı hizmetimiz davet, balo, düğün ve nişan gibi müşterilerimizin bulunduğu ortam ve camiaya göre değişiklik göstermektedir. Stil danışmanlığı hakkında detaylı bilgi almak için iletişim sayfasından randevu alabilirsiniz.

Kişiye Özel Tasarım

Kişiye özel olarak üretilen ve sadece bir adet ürettiğimiz tasarımlarımız size özel bakış açısıyla stil oluşturularak üretilmektedir. Bu çalışma kapsamında size özel üretilen stil tasarımlarımızla buluşarak sadece sizin giyeceğiniz bir kıyafete dönüşmektedir.

Randevu almak için tıklayın!

0
Yıllık Profesyonel Yaşam
0
Ülkede Basın Yansıması
0
Koleksiyon

Ziyaret & Randevu

RABİA YALÇIN’IN 2019 KOLEKSİYONUNU YERİNDE GÖRMEK VE RANDEVU ALMAK İÇİN İLETİŞİM FORMUNDAN RANDEVU TALEP EDEBİLİRSİNİZ.